WELKOM BIJ
BOSCH CAR SERVICE KIEFTE | RICA DEN HELDER

Terug naar top

Over Bosch Car Service Kiefte | Rica Den Helder

Bosch Car Service Kiefte / Rica Den Helder is een officiële Rica dealer. Wij zijn gespecialiseerd in chiptuning en andere softwareaanpassingen van alle merken en modellen. Naast Stage, Eco en DSG chiptuning, hebben wij ook alle tools in huis voor het verwijderen van bijvoorbeeld Adblue, EGR, DPF, NOX Sensor en nog veel meer software aanpassingen!

Niet alleen voor software aanpassingen bent u aan het juiste adres bij ons, wij doen alles voor uw auto. Wij staan niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud en reparatiewerk, u kunt bij ons ook andere zaken voor uw auto regelen. Zo kunt u naast de Pechhulp bij ons terecht voor de Autoverzekering, Autofinanciering en betrouwbare tweedehandsauto’s.

Door de support van Bosch kunnen wij u voorzien van een betrouwbare dienstverlening. Bosch Car Service monteurs volgen jaarlijks technische trainingen van Bosch. Ondanks deze trainingen kan het voorkomen dat een autobedrijf het defect aan uw auto niet gemakkelijk vindt. Er staat in dat geval een technische Bosch-expert klaar om hen te helpen uw auto weer in orde te maken.

De kwaliteit die u van Bosch gewend bent, kunt u ook bij Bosch Car Service Kiefte verwachten. Wij waarborgen onze kwaliteit onder andere door het volgen van verplichte technische trainingen voor de monteurs en periodieke kwaliteitsaudits. Daarnaast zijn wij lid van BOVAG, een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk.

Terug naar top

Neem contact op met Bosch Car Service Kiefte | Rica Den Helder

Wilt u een afspraak maken bij Bosch Car Service Kiefte of liever even overleg plegen? Wij staan klaar voor u om al uw vragen te beantwoorden.

Rica afspraak Den Helder (Kiefte)

Bosch Car Service Kiefte | Rica Den Helder
Schoolweg 72 B
1787 AWJulianadorp
+31 223 69 00 02
info@garagekiefte.nl

www.garagekiefte.nl

Openingstijden
Maandag: 08:00 – 17:30
Dinsdag: 08:00 – 17:30
Woensdag: 08:00 – 17:30
Donderdag: 08:00 – 17:30
Vrijdag: 08:00 – 17:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Voor een overzicht van alle Rica dealers wereldwijd, ga naar: www.rica.nl/rica-locaties

X-ray view of a car with binary code

EXTRA VERMOGEN / KOPPEL

100% GARANTIE EN SUPPORT

IN-HOUSE SOFTWARE ONTWIKKELING

UITVOERIG GETEST OP ONZE ROLLENBANK

WERELDWIJD 200+ RICA LOCATIES

100% VEILIG EN BETROUWBAAR

Terug naar top

Laatste Rica nieuws

  • -20% Zomer Sale
    Tussen 1 juli en 31 juli 2023 geven we 20% korting op alle Rica chiptuning diensten en andere software modificaties voor alle merken bij elke Rica dealer locatie wereldwijd! Ga naar www.rica.nl/rica-locaties voor een overzicht van Rica dealers bij jou in de buurt en maak een afspraak voor een performance upgrade met 20% korting of … Lees meer

Meer nieuws

Rica Engineering HQ | Chiptuning, Research & Development | Klopperman 35-37 | 2292 JE Wateringen | +31 174 226 806 | info@rica.nl