NIEUWS

scrolldown
tune-widget

NIEUWS

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste Rica nieuws, updates en aanbiedingen.


  • Camper Chiptuning €399,-

    Chiptune uw camper tussen 1 juni en 31 juli 2023 voor slechts €399,- incl btw!

    Als camperbezitter weet je als geen ander hoe belangrijk het is om een betrouwbare en krachtige motor te hebben. Of u nu op avontuur gaat in de bergen of lange afstanden aflegt op de snelweg, u wilt erop kunnen vertrouwen dat uw camper genoeg vermogen heeft om soepel en veilig te rijden.

    Door uw camper te chiptunen, kunt u de prestaties van de motor aanzienlijk verbeteren. Door de software van de motor aan te passen, kunt u meer vermogen en koppel vrijmaken, waardoor u beter kunt accelereren en een hogere topsnelheid kunt bereiken. Daarnaast kan chiptuning van uw camper ook het brandstofverbruik verminderen, waardoor u kosten bespaart op lange reizen.

    Deze deal geldt alleen voor afspraken bij Rica dealer locaties tussen 1 juni en 31 juli. Ga naar www.rica.nl/rica-locaties voor een overzicht van Rica dealers bij u in de buurt!

Nieuws archief


Fijne Koningsdag!

apr 26, 2023
Fijne Koningsdag gewenst aan onze mede-Nederlanders. Maak er een feestelijke dag van! Rica dealerlocaties in Nederland kunnen aangepaste openingstijden hebben

Read More »

iSoftloader BuyBack

nov 15, 2022
Bij Rica Engineering vinden wij verantwoord ondernemen belangrijk. Daarom houden we rekening met de effecten van onze bedrijfsvoering op mens,

Read More »

Rica heeft 200 dealers wereldwijd in 29 landen