TUNING OPTIES

X-ray view of a car with binary code for chiptuning software developement

UW TUNING OPTIES

Uw vertrouwde partner voor Chiptuning en Software Ontwikkeling sinds 1992

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw voertuig? Zoek uw auto in de tool hieronder om de modificaties te vinden die voor u beschikbaar zijn. Als u een dienst zoals Start/Stop Delete, NOx Sensor Delete en andere software-aanpassingen niet ziet, neem dan contact met ons op voor alle beschikbare opties.

Over Rica

Sinds 1992 loopt Rica Engineering voorop in de ontwikkeling van chiptuning software. Onze expertise ligt in de kunst van het chiptunen (remappen) van motormanagement voor een breed scala aan voertuigmerken en brandstoftypes, waaronder zowel benzine- als dieselmotoren. Elke modificatie die we uitvoeren, wordt nauwkeurig getest op onze geavanceerde dynamometer.

Onze wereldwijde aanwezigheid strekt zich uit tot meer dan 30 landen, waar we tuningproducten distribueren via een netwerk van gewaardeerde dealers en tuningcentra. Bovendien is onze moderne R&D-faciliteit in Wateringen gewijd aan het ingewikkelde proces van software-verfijning, zodat de software van je auto meer is dan alleen maar getuned – het is getransformeerd.

Bij Rica Engineering zijn onze software-oplossingen ontworpen om topprestaties te leveren zonder afbreuk te doen aan de betrouwbaarheid. We zijn er trots op dat we het volledige motormanagementsysteem van je voertuig of motorfiets naar nieuwe hoogten van perfectie tillen. Ons streven naar uitmuntendheid wordt geïllustreerd door onze opmerkelijke staat van dienst in de professionele motorsport.

Ervaar de kracht van echte expertise met Rica Engineering – waar software en precisie samenkomen en prestaties en betrouwbaarheid hand in hand gaan.

Volg ons op social media

X-ray view of a car with binary code for chiptuning software developement
white icon of speedometer

TOT 37% EXTRA VERMOGEN / KOPPEL

white icon of a customer service headset

100% GARANTIE EN SUPPORT

white icon of a computer with code

IN-HOUSE SOFTWARE ONTWIKKELING

white icon of a globe with location pin

WERELDWIJD 200+ RICA LOCATIES

white icon of a protective shield

100% VEILIG EN BETROUWBAAR

white icon of a checklist

UITVOERIG GETEST OP ONZE ROLLENBANK

Rica heeft 200 dealers wereldwijd in 29 landen