MAHA ROLLENBANK

close up of a speeding wheel on rollerbench/dyno

ROLLENBANK / VERMOGENSTESTBANK / DYNOTEST

Rollenbank / vermogenstestbank / dynotest

Voordat de Rica software op de markt komt, wordt deze zeer uitvoerig getest op onze moderne MAHA 4WD rollenbank, ook bekend als vermogenstestbank of dynotest. De Rica software is volkomen veilig en betrouwbaar. Aanpassingen met Rica software hebben geen nadelige gevolgen op de technische werking van uw auto.

Op de rollenbank kunnen wij met behulp van datalogging zien waar er nog ruimte is voor extra vermogen en eventuele verbeteringen. Gaspedaal reactie, maximaal toerental, maximaal koppel en vermogen zijn allemaal aan te passen.

We kunnen alle mogelijke aanpassingen in de ECM-software uitvoeren vanuit vrijwel elk type motormanagementsysteem, inclusief OEM en standalone.

Prijs: €150,-*

* incl. btw (€50,- incl. btw i.c.m. een tuning)

STAP 1 | Pre-dyno check
Pre dyno check, we beginnen met een basisinspectie van de auto. Om ervoor te zorgen dat de auto geschikt is voor het afstellen op de rollenbank.

STAP 2 | Lichte belasting dyno test
Licht belastend testen, we beginnen te draaien en de motor in te stellen op lichte belasting, op deze manier kunnen we zien of alles goed werkt en de motor in orde is.

STAP 3 | Mapping
Het in kaart brengen van de ecu; brandstof, ontsteking en turbodruk wordt aangepast over het volledige toerenbereik.

STAP 4 | Testen op de weg
Testen op de weg, na het afstellen van de ECU op de rollenbank, zullen we de auto op de weg testen. om ervoor te zorgen dat deze zich net zo goed gedraagt in de echte wereld.

Rica heeft 200 dealers wereldwijd in 29 landen