ISOFTLOADER

Wist u dat u ook zelf uw auto kunt tunen met behoud van 100% dealerservice?
Dit kan snel, simpel en veilig met de iSoftloader van RICA!


Wat is de iSoftloader

Onze ingenieuze iSoftloader is ontwikkeld door de ingenieurs van Rica Engineering en kan nagenoeg bij elk automerk worden gebruikt. Met slechts één druk op de knop wordt de juiste software in de ECM  (Engine Control Module) geprogrammeerd. Een aparte laptop is niet meer nodig!

Hoe werkt het

De iSoftloader kent geen grenzen, het is in staat een onbeperkt aantal tunings uit te voeren. Het intern geheugen is groot genoeg voor vier tuningprogramma’s per keer. De software download u eenvoudig via onze website. Heeft u diverse auto’s waarvan u de ECM wilt wijzigen, dan hoeft u slechts één apparaat aan te schaffen. Via onze opzoek tool bovenin kunt u direct zoeken naar alle mogelijkheden voor uw auto. Bestel uw gewenste chiptuning upgrade plus de iSoftloader en tune binnen no time uw eigen auto!

Veilig

De iSoftloader is compleet veilig: een ingebouwd controlesysteem zorgt ervoor dat uw auto alleen met de juiste software getuned kan worden. Ook bevat de iSoftloader diagnosefuncties zodat u DTC’s (foutcodes) kunt lezen en verwijderen. Heel handig als u bijvoorbeeld ooit een CEL (Check Engine Light) melding, of andere motorproblemen krijgt. Op de iSoftloader wordt zowel de software van RICA opgeslagen, als de originele software. Voordat uw auto naar de dealer gaat voor bijvoorbeeld een servicebeurt, brengt u eenvoudig de ECM software terug in de oorspronkelijke staat. Geen zorgen over garantie dus!

Voordelen van de iSoftloader

  • Tune zelf uw auto in slechts enkele minuten
  • De verschillende softwareprogramma’s worden bewaard op de iSoftLoader
  • Geschikt for Volvo, Ford, Land Rover, Range Rover en Jaguar

Geschikt voor Windows

De RICA iSoftloader is geschikt voor gebruik met het Windows besturingssysteem.

Prijs: €125,-*

* ex. btw.


Rica heeft 200 dealers wereldwijd in 29 landen