EV ELECTRIC

RICA EV ELECTRIC

Het ombouwen van klassieke auto’s naar elektrisch wordt steeds populairder. Dit vanwege onder andere de milieuvoordelen en kostenbesparingen die gepaard gaan met elektrische voertuigen. Rica Engineering (Rica EV Electric) heeft de handen ineen geslagen met EV Europe om u de allerbeste service, kwaliteit en kennis te bieden op het gebied van het ombouwen van klassiekers naar elektrisch.

Met de kennis en jarenlange ervaring van de deskundige technici en ingenieurs van Rica Engineering en EV Europe kunnen wij uw geliefde klassieke auto transformeren naar een strakke, hoogwaardige elektrische auto zonder te verliezen op de oorspronkelijke charme van de auto.

We verwijderen de oude motor om deze vervolgens te vervangen met een krachtige elektromotor, batterijpakket en andere essentiële componenten. De basis voor de ombouw is de door EV Europe ontwikkelde en conform Europese R10.5 gecertificeerde EV hypE ombouwkit. We gebruiken alleen de hoogste kwaliteit onderdelen en materialen, zodat uw nieuwe elektrische voertuig niet alleen efficiënt, maar ook betrouwbaar en veilig is om te rijden.

Met nul emissies draagt u bij aan het milieu en vermindert u uw ecologische voetafdruk. Elektrische voertuigen zijn ook ongelooflijk energiezuinig, dus u bespaart flink op brandstof- en onderhoudskosten. Contacteer Rica EV Electric vandaag nog om meer te weten te komen over onze diensten en hoe we u kunnen helpen uw ecovriendelijke rijdoelen te bereiken.

Prijs: Op aanvraag

slide2
slide3
slide4
slide5
slide6
slide7
slide8
slide9
slide10
slide11
slide12
slide13
slide14
slide15
slide16
slide17
slide18
slide19

1. Intake

2. Verwijder oude componenten

3. Installeer nieuwe elektrische componenten

4. Keuring bij het RDW

5. Rijden maar!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het ombouwen van een klassieke auto naar elektrisch?

De kosten voor het ombouwen van een klassieke auto naar een elektrische auto kunnen sterk variëren, afhankelijk van het type en de staat van het voertuig en de onderdelen die bij de ombouw worden gebruikt. Een schatting voor een basisombouw kan ongeveer 15.000 tot 30.000 euro zijn, maar voor geavanceerdere ombouw met een groter bereik en betere prestaties kunnen de kosten veel hoger uitvallen.

Hoe lang duurt het proces?

Het conversieproces kan enkele weken tot enkele maanden duren, afhankelijk van de complexiteit van het project en de beschikbaarheid van onderdelen en middelen.

Welke actieradius kan ik verwachten van een elektrische klassieke auto?

De actieradius van een elektrische klassieker kan variëren, afhankelijk van de grootte en het type accu en de rijomstandigheden. Over het algemeen is voor de meeste conversies een actieradius van 160-320 kilometer op één lading haalbaar.

Kan elke klassieke auto worden omgebouwd tot elektrische auto, of zijn er bepaalde modellen die het beste werken?

Technisch gezien kan elke klassieke auto worden omgebouwd tot elektrische auto, maar sommige modellen zijn gemakkelijker te bewerken dan andere.

Moet ik wijzigingen aanbrengen aan het chassis of de ophanging van de auto om de elektrische aandrijflijn te monteren?

Afhankelijk van het voertuig kunnen enkele aanpassingen aan het chassis en de ophanging nodig zijn om de elektrische aandrijflijn en het accupakket te plaatsen, maar tijdens het intakeproces zullen we bepalen of dit nodig is.

Rica heeft 200 dealers wereldwijd in 29 landen