RICA TERNEUZEN (DE BRAAL)

WELKOM BIJ
BOSCH CAR SERVICE DE BRAAL | RICA TERNEUZEN

Terug naar top

Over Bosch Car Service De Braal | Rica Terneuzen

Bij Bosch Car Service de Braal doen we alles voor uw auto. Wij staan niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud en reparatiewerk, u kunt bij ons ook andere zaken voor uw auto regelen. Zo kunt u naast de Pechhulp bij ons terecht voor de Autoverzekering, Autofinanciering en betrouwbare tweedehandsauto’s.

Bij Bosch Car Service de Braal behoudt u bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie, ongeacht waar u de auto kocht. U kunt dus ook bij ons terecht met uw nieuwe auto en bent niet gebonden aan de dealer om uw fabrieksgarantie te behouden. Wij werken volgens de voorschriften van de fabrikanten en met originele kwaliteitsonderdelen, waardoor de fabrieksgarantie officieel geldig blijft.

Het BOVAG-lidmaatschap bewijst dat wij voor kwaliteit staan. Bosch Car Service de Braal is BOVAG-gecertificeerd en daarmee in het bezit van een algemeen geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Het BOVAG kennis- en adviescentrum biedt ons netwerk professionele ondersteuning.

Alle Bosch Car Service bedrijven zijn vanaf eind 2015 Erkend Duurzaam gecertificeerd. Erkend Duurzaam is hét MVO-programma voor de mobiliteitsbranche dat is ontwikkeld door BOVAG en het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (ivDM). Met dit keurmerk willen we laten zien dat Bosch Car Service oog heeft voor mens en milieu. Dit wil zeggen dat wij niet enkel gericht zijn op het milieu, maar ook op open en eerlijke lange termijnrelaties; met u!

Terug naar top

Neem contact op met Bosch Car Service De Braal | Rica Terneuzen

Wilt u een afspraak maken bij Bosch Car Service De Braal of liever even overleg plegen? Wij staan klaar voor u om al uw vragen te beantwoorden.

Rica afspraak Terneuzen (De Braal)

Bosch Car Service De Braal | Rica Terneuzen
Productiestraat 1a
4538 BX Terneuzen
+31 115 61 23 24
info@autoservicedebraal.nl

autoservicedebraal.nl

Openingstijden
Maandag: 08:00 – 17:00
Dinsdag: 08:00 – 17:00
Woensdag: 08:00 – 17:00
Donderdag: 08:00 – 17:00
Vrijdag: 08:00 – 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Voor een overzicht van alle Rica dealers wereldwijd, ga naar: www.rica.nl/rica-locaties

X-ray view of a car with binary code

EXTRA VERMOGEN / KOPPEL

100% GARANTIE EN SUPPORT

IN-HOUSE SOFTWARE ONTWIKKELING

UITVOERIG GETEST OP ONZE ROLLENBANK

WERELDWIJD 200+ RICA LOCATIES

100% VEILIG EN BETROUWBAAR

Terug naar top

Laatste Rica nieuws

Meer nieuws

Rica heeft 200 dealers wereldwijd in 29 landen