WELKOM BIJ
AUTOBEDRIJF DE DREU | RICA ENKHUIZEN

Terug naar top

Over Autobedrijf De Dreu | Rica Enkhuizen

Bosch Car Service Lawrence / Rica Limburg is een officiële Rica dealer. Wij zijn gespecialiseerd in chiptuning en andere softwareaanpassingen van alle merken en modellen. Naast Stage, Eco en DSG chiptuning, hebben wij ook alle tools in huis voor het verwijderen van bijvoorbeeld Adblue, EGR, DPF, NOX Sensor en nog veel meer software aanpassingen!

“Bosch Car Service Lawrence is gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van alle merken auto’s. Merkonafhankelijk dus. Tevens zijn wij een betrouwbaar adres voor alle APK- keuringen en storingsdiagnoses en alle diensten die u van een moderne garage mag verwachten. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Al lange tijd is Bosch Car Service Lawrence gevestigd in Beek op Polychemstraat 22. Vandaag de dag zijn we daar nog steeds gevestigd met de missie om u een full-service ervaring te bieden op het gebied van mobiliteit.

Doordat wij aangesloten zijn bij de grootste merkonafhankelijke garageformule: Bosch Car Service, kunnen wij altijd de nieuwste technieken, de meest geavanceerde apparatuur, kennis en kunde in werkzaamheden door ervaren monteurs garanderen. Tevens maken we gebruik van originele kwaliteitsonderdelen, zodat fabrieksgarantie intact blijft.”

Terug naar top

Neem contact op met Autobedrijf De Dreu | Rica Enkhuizen

Wilt u een afspraak maken bij Autobedrijf De Dreu of liever even overleg plegen? Wij staan klaar voor u om al uw vragen te beantwoorden.

Rica afspraak Enkhuizen (De Dreu)

Autobedrijf De Dreu | Rica Enkhuizen
De Trompet 6
1601MK Enkhuizen
+31 228 317 760
info@autobedrijfdedreu.nl

autobedrijfdedreu.nl

Openingstijden
Maandag: 08:00 – 17:30
Dinsdag: 08:00 – 17:30
Woensdag: 08:00 – 17:30
Donderdag: 08:00 – 17:30
Vrijdag: 08:00 – 17:30
Zaterdag: 10:00 – 16:00
Zondag: Gesloten

Voor een overzicht van alle Rica dealers wereldwijd, ga naar: www.rica.nl/rica-locaties

X-ray view of a car with binary code

EXTRA VERMOGEN / KOPPEL

100% GARANTIE EN SUPPORT

IN-HOUSE SOFTWARE ONTWIKKELING

UITVOERIG GETEST OP ONZE ROLLENBANK

WERELDWIJD 200+ RICA LOCATIES

100% VEILIG EN BETROUWBAAR

Terug naar top

Laatste Rica nieuws

  • -20% Zomer Sale
    Tussen 1 juli en 31 juli 2023 geven we 20% korting op alle Rica chiptuning diensten en andere software modificaties voor alle merken bij elke Rica dealer locatie wereldwijd! Ga naar www.rica.nl/rica-locaties voor een overzicht van Rica dealers bij jou in de buurt en maak een afspraak voor een performance upgrade met 20% korting of … Lees meer

Meer nieuws

Rica Engineering HQ | Chiptuning, Research & Development | Klopperman 35-37 | 2292 JE Wateringen | +31 174 226 806 | info@rica.nl