RICA STEENBERGEN (HUIJSMANS)

WELKOM BIJ
HUIJSMANS AUTO’S | RICA STEENBERGEN

Terug naar top

Over Huijsmans Auto’s | Rica Steenbergen

Uit liefde voor uw Volvo (of portemonnee) gaat u voor onderhoud naar de Volvo specialist. Onze gecertificeerde technici kennen uw Volvo namelijk tot in het kleinste detail. Met inmiddels 40 jaar ervaring heeft Huijsmans Auto’s meer dan voldoende kennis en kunde in huis.

Wij geven uw auto de behandeling die hij verdient en leveren u de service zoals u ook bij uw Volvo-dealer zou krijgen. Met het oog op betrouwbaarheid en veiligheid, voeren wij de onderhoudsbeurten uit met originele Volvo onderdelen. Alle systemen en onderdelen worden grondig gecheckt met de laatste diagnoseapparatuur, zodat u weer veilig de weg op kunt.

Huijsmans Autos kan u voorzien van een breed assortiment zorgvuldig geoptimaliseerde software voor meer vermogen en een gunstiger verbruik. Beschikbaar voor vrijwel alle Volvo modellen.

Rica Tuning ontwikkelt al sinds 1992 unieke software voor het remappen (chiptuning) van het motormanagement van Volvo modellen en motoren (voor diesel én benzine). Huijsmans Auto’s, inmiddels al jaren partner van Rica Tuning, kan u Volvo op professionele wijze voorzien van geoptimaliseerde software voor meer vermogen én een gunstiger verbruik. Neem vrijblijvend contact met ons op wat chiptuning voor uw Volvo kan betekenen.

Terug naar top

Neem contact op met Huijsmans Auto’s | Rica Steenbergen

Wilt u een afspraak maken bij Huijsmans Auto’s of liever even overleg plegen? Wij staan klaar voor u om al uw vragen te beantwoorden.

Rica afspraak Steenbergen (Huijsmans Auto's)

Huijsmans Auto’s | Rica Steenbergen
Graaf Hendrikstraat 1
4651 TB Steenbergen
+31 167 564 196
info@huijsmansautos.nl

huijsmansautos.nl

Openingstijden
Maandag: 08:00 – 17:00
Dinsdag: 08:00 – 17:00
Woensdag: 08:00 – 18:00
Donderdag: 08:00 – 18:00
Vrijdag: 08:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 13:00
Zondag: Gesloten

Voor een overzicht van alle Rica dealers wereldwijd, ga naar: www.rica.nl/rica-locaties

X-ray view of a car with binary code

EXTRA VERMOGEN / KOPPEL

100% GARANTIE EN SUPPORT

IN-HOUSE SOFTWARE ONTWIKKELING

UITVOERIG GETEST OP ONZE ROLLENBANK

WERELDWIJD 200+ RICA LOCATIES

100% VEILIG EN BETROUWBAAR

Terug naar top

Laatste Rica nieuws

  • Paasdeal 20%
    Om het aankomende lenteseizoen en Pasen te vieren, bieden we van 26 maart tot 2 april 2024 een exclusieve paas deal korting van 20% op al onze chiptuning diensten voor elk merk en model.

Meer nieuws

Rica heeft 200 dealers wereldwijd in 29 landen